Yarı final eşleşmeleri belli oldu

Yarı final eşleşmeleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final etabı tamamlandı.

Yarı final eşleşmeleri belli oldu
16px
24px
18.04.2024 07:33Güncelleme: 18.04.2024 08:45
ABONE OLgoogle

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final etabı tamamlandı.

Bayern Münih, evinde Arsenal'i 1-0'la geçerek yarı finale yükseldi. Real Madrid ise Manchester City'yi penaltılarla kupanın dışına itti.

Bayern Münih, evinde 2-2'nin rövanşında Arsenal'i 63. dakikada Kimmich'in attığı golle devirdi ve adını yarı finale yazdırdı.

Real Madrid de deplasmanda 3-3'ün rövanşında Manchester City ile 12. dakikada Rodrygo ve 76. dakikada De Bruyne'nin attığı karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. 90 dakikanın ardından 120 dakikanın sonunda da eşitlik bozulmadı ve son yarı finalisti penaltılar belirledi. Real Madrid penaltılarda Manchester City'e 4-3 üstünlük sağladı ve yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Borussia Dortmund - Paris Saint-Germian, Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmaları oynanacak.

Yarı final mücadeleleri 30 Nisan'da başlayacak.

UEFA Gözlemcisi Murat Ilgaz, Almanya'nın Borussia Dortmund ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci müsabakasında görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Ilgaz’ın hakem gözlemcisi olacağı karşılaşma, Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak ve mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan Slavko Vincic yönetecek.

 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde