Patronlar Dünyası
Geri

Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: "Namuslu bir adamsa..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu '14 Mayıs seçimleri siyasi darbe girişimidir" sözlerini eleştiren Şahan Gökbakar'a katıldığı televizyon programından yanıt verdi. Soylu "Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a:
Haberler / Medya
30 Nisan 2023 Pazar 18:43
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Whatsapp'tan gönder
Whatsapp

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da İlim ve Kültür Vakfı’nı yaptığı ziyaretteki konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini "darbe girişimi" olarak nitelendirdi.

"15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da siyasi darbe girişimleridir. Bu kadar açık ve nettir" diyen Soylu’nun bu açıklamalarına başta siyaset dünyası olmak üzere toplumun pek çok kesiminden tepkiler yükseldi. Tepki gösteren isimlerden biri de oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar oldu.

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçim diye biliyorduk ama darbe miymiş 14 Mayıs… Ooovvv… Bunu buradan açıkladığınız çok iyi oldu. Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Gökbakar’a tv100’de konuk olduğu programda cevap verdi. Soylu, Şahan Gökbakar hakkında “Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın” dedi.

patronlardunyasi.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
PATRONLAR EKONOMİ FİNANS GÜNDEM DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ AKTÜEL OTOMOBİL EMLAK ÇEVRE SAĞLIK TEKNOLOJİ KÜLTÜR-SANAT
Patronlar Dünyası uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
KVKK Metni
Çerez Politikası
Copyright © 2023 Patronlar Dünyası