Rocky'nin kayınçosu Burt Young hayatını kaybetti

Rocky'nin kayınçosu Burt Young hayatını kaybetti

"Rocky" film serisinde Sylvester Stallone'nin hayat verdiği "Rocky Balboa" karakterinin kayınçosu "Paulie Pennino" olarak hafızalarda yer edinen Burt Young'dan acı haber geldi. Ünlü aktör Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti. Young'un ölüm haberini kızı duyurdu.

Rocky'nin kayınçosu Burt Young hayatını kaybetti
16px
24px
19.10.2023 13:18
ABONE OLgoogle

Burt Young, dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone ile 1976 yapımı orijinal film 'Rocky' ile izleyici karşısına çıktı. "Rocky" filminde hayat verdiği "Paulie Pennino" karakteri ile tanınan ve Oscar'a aday gösterilen Burt Young'tan hayranlarını yasa boğan bir haber geldi.

KIZI BABASINI ÖLÜM NEDENİ HAKKINDA BİLGİ VERMEDİ

Young'un 83 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi Burt Young'ın kızı Anne Morea Steingieser duyurdu. Steingieser, 'New York Times'a yaptığı açıklamada babasının 8 Ekim'de Los Angeles'ta vefat ettiğini belirtti. Anne Morea Steingieser, ünlü oyuncunun ölüm nedeni hakkında ise bilgi vermedi.

Sylvester Stallone, acı haberi almasının ardından üzüntüsünü, "Sevgili Arkadaşım Burt Young; inanılmaz bir adam ve sanatçıydın. Ben ve dünya seni çok özleyeceğiz... Huzur içinde yat" sözleriyle dile getirdi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde