Danla Bilic ve Çakal ayrıldı mı? Yakın arkadaş Cemal Can: ''2-3 Gün Sonra Görürsün''

Danla Bilic ve Çakal ayrıldı mı? Yakın arkadaş Cemal Can: ''2-3 Gün Sonra Görürsün''

Fenomen Danla Bilic ve Rapçi Çakal aşkının magazin sayfaları ve hayranları tarafından bittiği iddia edildi. İlk 'manidar' açıklama ise Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'den geldi.

Danla Bilic ve Çakal ayrıldı mı? Yakın arkadaş Cemal Can: ''2-3 Gün Sonra Görürsün''
16px
24px
27.12.2023 10:00
ABONE OLgoogle

Danla Bilic, bir süredir rapçi Çakal'la yaşadığı aşkla gündemden düşmedi. Birlikteliklerini birkaç ay önce Danla Bilic'in doğum günü gecesinde paylaştıkları hikayelerle duyuran çift, eğlenceli halleriyle beğenildiği kadar 'uyumsuz' ve 'alakasız' bir ikili olarak da değerlendiriliyor.

İKİLİDEN HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK AMA DANLA TAKİBİ BIRAKTI

İkilinin ayrıldığı iddiası da magazin gündemine bomba gibi düştü. Danla Bilic'in Çakal'ı takipten çıkarması ise bu iddiaları doğrular nitelikte. Henüz Danla Bilic'ten de Çakal'dan da bir açıklama yok.

Yakın dostu Danla Bilic ve Çakal'ın ayrılık dedikodularının tam üstüne İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrollerde yer aldığı 'Mutluyuz' filminin galasında görüntülenen Cemal Can Canseven'in açıklamaları çok konuşuldu.

CEMAL CAN GÜN VERDİ

Danla'yla kendisini sevgilisi olduğundan beri sık göremediğini söyleyen muhabirleri "Öyle bir şey yok" diyerek susturduktan sonra "Asıl malzemeyi 2-3 gün sonra görürsünüz siz" göndermesiyle Cemal Can Canseven'in ayrılık iddialarını doğrular nitelikte.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde