Zafer Plaza'daki Koton mağazasının tavanı çöktü!

Zafer Plaza'daki Koton mağazasının tavanı çöktü!

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Zafer Plaza'da bir giyim mağazasının tavanı çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken, göçük altında kalanların olup olmadığı araştırılıyor.

Zafer Plaza'daki Koton mağazasının tavanı çöktü!
16px
24px
11.05.2022 14:02
ABONE OLgoogle

Bursa’da bulunan Torunlar A.Ş.’ye ait Zafer Plaza’nın güney kısmındaki bir giyim mağazasında yaşanan tavan çökmesi neticesi alışveriş merkezini bir anda toz bulutu kapladı.

O sırada mağazada ve alışveriş merkezi içerisinde bulunan vatandaşlar panik içerisinde kendilerini mağaza dışına attı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekibi sevk edildi.

Göçük altında kalan vatandaş olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi. Ayrıca arama kurtarma köpeklerinin de içeride bulunduğu öğrenildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">May 11, 2022

Öte yandan Torunlar AŞ. tarafından Tarihi Hanlar ve Çarşı Bölgesi’nde bir mağazasının yıkımı gerçekleştiriliyor. Mağaza Zafer Plaza alışveriş merkezinin bir parçası olarak biliniyor. 

ZAFER PLAZA'DAN AÇIKLAMA

Bursa'da bir kısmı yıkılan alışveriş merkezinden açıklama yapıldı. Torunlar A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, holdingin ilk AVM'lerinden biri olan Zafer Plaza AVM’de öğle saatlerinde bir mağazanın tavanında alçıpan çökmesi yaşandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Olay sonrası İtfaiye, sağlık, AFAD ekipleri ve emniyet güçleri hızlıca olay yerine intikal ederek gerekli tüm tedbirleri almıştır. Olayda her hangi bir can kaybı veya yaralanma söz konusu değildir. AVM’miz tedbir amaçlı kısa bir süre ziyaretçilerimize kapatılmıştır.

AVM içinde bulunanlar tahliye edilmiştir. Şu saat itibariyle AVM’miz normal çalışma sürecine dönmüştür. Olayın sebebi ile ilgili detaylı incelemeler başlatılmıştır. Tüm Zafer Plaza çalışanlarımıza ve ziyaretçilerimize büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

Öte yandan tarihi hanlar ve çarşı bölgesi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Zafer Plaza'nın bir bölümünü oluşturan Boyner Mağazası'ndaki yıkımın da Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşma çerçevesinde Torunlar A.Ş. tarafından yapıldığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde