Yeni Şafak'tan 'Darbeci Cumhurbaşkanı Erdoğan' özrü

Yeni Şafak'tan 'Darbeci Cumhurbaşkanı Erdoğan' özrü

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki bir haberde 'Darbeci Cumhurbaşkanı Erdoğan' diye yazmasına ilişkin 'özür' yayımladı.

Yeni Şafak'tan 'Darbeci Cumhurbaşkanı Erdoğan' özrü
16px
24px
28.11.2022 12:46
ABONE OLgoogle

Yeni Şafak, bugünkü sayısında Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi’nin görüşmesi hakkında bir haber yayımladı. 

Haberin girişinde, “Darbeci Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır lideri Sisi ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı…” ifadesi yer aldı.

Yeni Şafak'tan yapılan açıklamada "Gazetemizin 28 Kasım 2022 tarihli şehir baskısında 11. sayfada yaşanan teknik hata nedeniyle özür dileriz" denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gazetemizin taşra baskısında yayınlanan haberi akşam gelen yeni gelişmeyle gece baskısında güncellenmiştir. Ancak “kopyalama ve yapıştırma” sırasında font bütünlüğünü sağlamak için ilk kelimeyi bırakan sayfa operatörü daha sonra bunu haberden silmeyi unutmuştur. Şehir baskılarında yaşanan bu teknik hata nedeniyle özür dileriz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde