Yeni Asya Gazetesi'nin eski Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu koronavirüsten hayatını kaybetti

Yeni Asya Gazetesi'nin eski Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu koronavirüsten hayatını kaybetti

Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden Mehmet Kutlular'ın sahibi olduğu Yeni Asya gazetesinde geçmiş dönemlerde yönetim kurulu başkanlığı yapan Ömer Yavuzyiğitoğlu, corona virüsü hastalığı tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeni Asya Gazetesi'nin eski Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu koronavirüsten hayatını kaybetti
16px
24px
17.11.2020 06:52
ABONE OLgoogle

Eski Yeni Asya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yavuzyiğitoğlu covid-19 teşhisiyle Pendik'teki bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

ÖMER YAVUZYİĞİTOĞLU KİMDİR?

Gençlik yıllarından beri Yeni Asya camiası içinde bulunan ve siyasetle de ilgilenen Yavuzyiğitoğlu, 1980 öncesi Adalet Partisi Fatih ilçe teşkilatında çalıştı. 2016-2019 yılları arasında Yeni Asya AŞ Yönetim Kurulu başkanı olarak görev yaptı.

Yeni Asya Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik "İki döneme yakın birlikte hizmet ettiğimiz Ömer Beyin vefat haberini teessürle öğrendik. Yönetim Kurulu olarak Allah rahmet eylesin diyor, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yavuzyiğitoğlu'nun cenazesi Eyüp Sultan Kabristanı'na defnedildi.

DEMOKRAT PARTİ'DEN TAZİYE MESAJI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yönetim Kurulu eski Başkanlarımızdan Ömer Yavuzyiğitoğlu'nun vefatı ile ilgili Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı. Uysal mesajında, Adalet Partisi Gençlik Kollarından bugüne Demokrat misyon ve geleneğimizin hasbi mensubu, destekçisi Yeni Asya Gazetesi Eski Yönetim Kurulu Başkanı zerafet abidesi Ömer Yavuzyiğitoğlu Beyi bu salgında kaybettik. Kendisinin iyi bir mü’min olduğunu bilir, rahmetle şahitlik ederiz" ifadelerine yer verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde