Wesley Sneijder'in çapkınlık gecesi olaylı bitti

Wesley Sneijder'in çapkınlık gecesi olaylı bitti

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi.

Wesley Sneijder'in çapkınlık gecesi olaylı bitti
16px
24px
24.02.2023 11:36
ABONE OLgoogle

Wesley Sneijder, sabaha karşı bir kadınla mekandan ayrıldı. Görüntü vermek istemeyen ünlü futbolcu Sneijder'in korumaları, gazetecilerin üzerine yürüdü. Ancak görüntü alınmasına engel olamadılar. Sneijder, bu sırada panikleyerek sevgilisini bırakıp araca bindi.

Günaydın'dan Evren Abddullah'ın haberine göre bir dönem Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'dan geçen yıl boşanmış, ayrılığa Sneijder'in ihanetinin yol açtığı öne sürülmüştü.

Artık bekâr olan Sneijder futbolu da bıraktı ama Türkiye'den kopamadı. Eski futbolcu, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekândaydı.

MEKÂNDA TANIŞTILAR

Wesley Sneijder, mekândan sabah saat 05.00'te içeride tanıştığı kadınla ayrıldı. Ancak çıkışta objektifleri görünce panikledi.

Eski futbolcu görüntülenmek istemeyince devreye korumaları girdi. Sneijder yanındaki kadını bırakıp aracına binerken, korumaları muhabirleri engellemeye çalıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde