Vodafone'dan Beşiktaş'ı şok eden ihtarname! KAP'a bildirdi

Vodafone'dan Beşiktaş'ı şok eden ihtarname! KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Vodafone'un stat isim hakkı sponsorluğunu sezonun sona ermesinin ardından yenilemeyeceğini duyurdu.

Vodafone'dan Beşiktaş'ı şok eden ihtarname! KAP'a bildirdi
16px
24px
29.10.2022 05:19
ABONE OLgoogle

Yapılan açıklamada, "28.10.2022 tarihinde gönderilen ihtarname ile sözleşmenin ilk dönemin sona ereceği 2022/2023 sezon sonu itibariyle geçerli olmak üzere feshedildiği bildirilmiştir" denildi.

Beşiktaş, stat isim hakkı sponsorluğu sözleşmesinin 2022/23 sezonunun sonunda biteceğini KAP'a bildirdi.

Siyah-beyazlılar, Vodafone'un stat isim hakkı sponsorluğunu sezonun sona ermesinin ardından yenilemeyeceğini de açıkladı. 

Beşiktaş cephesinden yapılan açıklamada, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin ihtarname ile bu kararı bildirdiği duyuruldu.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması

"Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan 20.08.2013 tarihli Reklam Hakları, Forma ve Stadyum İsim Hakkı Sponsorluğu Sözleşmesi'nde Stadyum İsim Hakkı Sponsorluğu süresi; ilk UEFA ya da Süper Lig maçının oynandığı sezondan itibaren sekiz sezon boyunca yürürlükte kalacağı (ilk dönem), bu dönemin sona ermesinden en az altı ay önce sözleşme taraflarından birinin diğer tarafa göndereceği bir ihtar ile feshedilmediği sürece sözleşmenin beş sezon için yenilenmiş sayılacağı (müteakip dönem) şeklinde düzenlenmiştir.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.tarafından 28.10.2022 (bugün) tarihinde gönderilen ihtarname ile Sözleşmenin, ilk dönemin sona ereceği 2022/2023 sezon sonu itibariyle geçerli olmak üzere feshedildiği bildirilmiştir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde