Ünlü milyardere tecavüz suçlaması!

Ünlü milyardere tecavüz suçlaması!

ABD’de Jeffrey Epstein’dan sonra bu kez de yakın dostu iş insanı Leon Black tecavüz skandalıyla karşı karşıya.

Ünlü milyardere tecavüz suçlaması!
16px
24px
21.07.2021 17:18
ABONE OLgoogle

Eski model Guzel Ganieva, sadist ve şiddet yanlısı olarak tanımladığı Black'in kendisine tecavüz ettiğini itiraf ederken, Black'in kendisini gizlilik anlaşmasına zorladığını da açıkladı. Hakkında dava açılan Black' i zor günler bekliyor.

Jeffrey Epstein, 10 Ağustos 2019'da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak yaşamına son verdi. Ölümünün ardında bir çok şüphe bıraktı. Donald Trump ile arkadaşlığı ona bulduğu kadınlar, yaşadığı skandalın başka bir perdesiydi. Amerika son günlerde Epstein'ın yakın arkadaşlarından bir iş insanı ilgili yeni bir seks skandalıyla çalkalanıyor.

“SADİST VE ŞİDDET YANLISI” OLARAK TANIMLADI

Odatv’de yer alan habere göre, eski bir modelin anlattıklarına göre, Epstein'ın çok eski arkadaşı olan iş insanı Leon Black'in tecavüz skandalı ortaya çıktı. Eski model yaptığı açıklamada iş insanı Black'in kendisine tecavüz ettiğini itiraf ederken, Black'in kendisini gizlilik anlaşmasına zorladığını da söyledi. Üstelik Leon Black'i sadist ve şiddet yanlısı olarak anlattı.

Tecavüz suçlusu Epstein'ın yakın dostu olan Leon Black New York'un önemli yatırım firmalarından Apollo Global Management'in CEO'su. Black, New York'un en güçlü adamlarından biri olarak biliniyor.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLARLA ORTAYA ÇIKTI

Black, eski model Guzel Ganieva'nin iddialarının ardından geçtiğimiz Mart ayında istifa etmek zorunda kalmıştı.

Skandal geçtiğimiz ocak ayında eski manken Ganieva'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Eski mankenin anlattıklarına göre Ganieva, Leon Black ile 2008 yılında tanışmış. Genç mankenin kariyer planlarını dinleyen Black kendisine yardımcı olabileceğini söyledikten sonra cinsel tacizlerini de arttırmış. Şiddete maruz kaldığını anlatan Ganieva uzun yıllar direndiğini ama tehditlerden korktuğu için cinsel ilişkiye zorlandığını ve buna karşı koyamadığını itiraf etti.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALAMIŞ

Yıllar boyunca süren taciz ve tecavüz, mankenin anlattığına göre, 2015 yılında tehditler nedeniyle, gizlilik sözleşmesi imzalamış.

İşadamı Black ise istifasının ardından mankenin iddialarını reddederken karşılıklı rıza ile ilişki kurduklarını ve mankenin kendisine şantaj yaptığını söylüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde