Ünlü mafya babası Al Capone'ye ait eşyalar kaç milyon dolara satıldı?

Ünlü mafya babası Al Capone'ye ait eşyalar kaç milyon dolara satıldı?

ABD'li ünlü mafya babası Al Capone'un özel eşyaları düzenlenen müzayede de satıldı

Ünlü mafya babası Al Capone'ye ait eşyalar kaç milyon dolara satıldı?
16px
24px
13.10.2021 03:39
ABONE OLgoogle

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Sacramento kentinde bulunan Witherell's Müzayede Evi tarafından düzenlenen 'A Century of Notoriety: The Estate of Al Capone' adlı özel etkinlikte, Al Capone ait 174 eşya açık artırmaya çıkarıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı açık artırmada, Al Capone'a ait kişisel fotoğraflar, ateşli silahlar, mücevherler ve mobilyalar satışa çıkarıldı.

3 MİLYON DOLARA SATILDI

Satılan eşyalar 3 milyon dolara alıcı bulurken, açık artırmadaki en popüler eşya olan Capone'un en sevdiği silah ise 860 bin dolara satıldı. Silahın, 20. yüzyıldan kalma bir ateşli silah için en yüksek satış fiyatına ulaştığına inanılıyor.

Satışa çıkarılan eşyaların Capone'un 1947'deki ölümünün ardından neredeyse 75 yıl boyunca ailesinde olduğu aktarıldı. Capone'un Kaliforniya'da yaşayan ve hayatta kalan 3 torunundan biri olan Diane Capone, kendisinin ve kız kardeşlerinin yaşlanması nedeniyle eşyaları satma kararı aldıklarını ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde