Teknoloji ve moda birada: Bella Hadid'e elbise sıktılar

Teknoloji ve moda birada: Bella Hadid'e elbise sıktılar

Bella Hadid, 2022 Paris Moda Haftası kapsamında Coperni defilesinde farklı bir şekilde yer aldı. Modelin defile kıyafeti seyircilerin gözleri önünde, üzerine sprey sıkılarak yapıldı.

Teknoloji ve moda birada: Bella Hadid'e elbise sıktılar
16px
24px
02.10.2022 05:21
ABONE OLgoogle

25 yaşındaki model Bella Hadid 2022 Paris Moda Haftası kapsamında Coperni defilesinde podyuma bir çift iç çamaşırı ve topuklu ayakkabıyla çıktı. Üç kişilik bir ekip, Hadid'i sprey boyayla boyarken model göğüslerini elleriyle kapattı.

Hadid'in vücuduna stratejik olarak kalın beyaz bir lateks püskürtüldü ve böylelikle modelin üzerinde opak bir katman oluşturuldu. Bu işlemin sonucunda Hadid vücudunu saran, dökümlü, yırtmacı olan ve omzu açık, orta uzunlukta düz bir elbiseyle defileyi kapatmak üzere sahneden indi.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">??PATRONLARDU?NYASI?? (@patronlar.dunyasi)'in paylaştığı bir gönderi

Sosyal medyada yayılan videolara hayranlar, "Nutkum tutuldu, sanat bu" ve "Modanın yeniden gerçekten eğlenceli hale gelmesi çok güzel" gibi yorumlarda bulundu.

Cesur tarzıyla tanınan Coperni markası, nisan ayında Kylie Jenner ve Doja Cat tarafından kullanılan camdan yapılmış çantalarıyla da gündem olmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde