TV100'den SADAT reklamıyla ilgili yeni açıklama: Reklam genel müdürü ve yayın müdürünün çıkışı verilmiştir

TV100'den SADAT reklamıyla ilgili yeni açıklama: Reklam genel müdürü ve yayın müdürünün çıkışı verilmiştir

TV100,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı yayında SADAT reklamı yayımlanmasına ilişkin olarak reklam genel müdürünün ve yayın sorumlusunun işine son verildiğini duyurdu.

TV100'den SADAT reklamıyla ilgili yeni açıklama: Reklam genel müdürü ve yayın müdürünün çıkışı verilmiştir
16px
24px
16.01.2023 14:00
ABONE OLgoogle

SADAT yöneticilerinin paylaşımlarının hatırlatıldığı açıklamada, “Operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır” denildi. 

Kanalın sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "tv100'de dün ekranlara gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programında yayınlanan 8 saniyelik SADAT alt bant reklamı sonrası yaşanan gelişmeler, tv100'e nasıl bir komplo kurulduğunu gözler önüne serdi. SADAT yöneticilerinin kurdukları komployu itiraf ettiği açıklamaları, kanalımız tv100'ün, Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Dündar'la birlikte bu olayın mağdurları arasında olduğunu ortaya koydu." denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"tv100'de Kılıçdaroğlu yayını esnasında dikkatsizlik sonucu yayınlanan SADAT alt bant reklamı sonrası yaşanan gelişmeler kumpasın aslında tv100'e kurulduğunu ve bir taşla birkaç kuş vurulmak istendiğini açıkça ortaya koydu.

SADAT CEO'su Melih Tanrıverdi'nin "Gol" diye attığı ahlaka sığmayan twit ve sonrasında yayımladığı adeta operasyonu açık eden yeni twiti komplonun büyüklüğünü ortaya çıkardı. Tanrıverdi, twitinde operasyonu itiraf ederek, "Etkili reklam için HalkTV ve TELE1 planlıyorduk. Hafta ortası CHP'den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu'nun Dündar'la yapacağı programın cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

Kanalımız tv100'ün, Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Dündar'la birlikte bu olayın mağdurları arasında olduğu söz konusu açıklamalarla ortaya çıkmış oldu."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde