TOGG'un bagajını açan İHA muhabirine canlı yayında azar!

TOGG'un bagajını açan İHA muhabirine canlı yayında azar!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun Gemlik’teki fabrikasında üretimi yapılan otomobili canlı yayında tanıtan İhlas Haber Ajansı muhabiri Uğur Uslubaş, bagajı açar açmaz güvenlik görevlisinin müdahalesiyle karşılaştı. Güvenlik görevlisi hemen bagajı kapattı ve muhabiri azarladı.

TOGG'un bagajını açan İHA muhabirine canlı yayında azar!
16px
24px
28.12.2021 12:00
ABONE OLgoogle

TOGG'un (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretimi yapılan yerli otomobili canlı yayında tanıtan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Uğur Uslubaş, bagajı açtığı sırada bir güvenlik görevlisinin müdahalesiyle karşılaştı.

Hemen aracın arkasına gelerek bagajı kapatan güvenlik görevlisi, “Açmayın dedik. Açmayın diyorum ya!” diyerek İHA muhabiri Uslubaş’ı azarladı. İHA muhabiri ise güvenlik görevlisinin tepkisini dindirmek için “Canlı yayındayız” dedi. Muhabir daha sonra aracın ön kısmına doğru ilerledi. Muharrem Sarıkaya, İHA muhabirini tokatladı, Fatma Şahin seyretti

“2023’TE SATIŞTA OLACAK” AÇIKLAMASI

Öte yandan TOGG CEO'su M. Gürcan Karakaş, şirketin ürettiği araçların 2023'ün ilk çeyreğinde satışa sunulacağını açıkladı. Karakaş, “Tesisimizde toplamda 250 robot olacak.

Temmuz 2022 sonunda deneme üretimlerine başlayacağız. 2022 sonunda da ilk seri üretim aracımızı banttan indireceğiz. 2023'ün ilk çeyreğinde satışlara başlayacağız” dedi. Karakaş sözlerine şöyle devam etti:

“Seneye bu vakit buraya geldiğimizde buradaki tesisin seri üretim için süreçlerinin dondurulmuş olduğunu, bunun yanında orada üretilen araçlarla sertifikasyon testlerine üretim yapıldığının veya gönderildiğini görmüş olacağız. Hedefimiz kasımda bu işi tamamlamak. 10 Kasım’da tamamlamak için ağustosun başında bizim deneme üretimlerine başlamış olmamız lazım. Deneme üretimlerine ağustosun başında başlayabilmemiz için, haziranda buradaki tesisin, ekipmanın, alt yapısının kurulmuş olması lazım. Önce istasyonlar teker teker ve birleşerek devreye alınıyor. Haziranda da bu sürecin bu şekilde tamamlanabilmesi için buradaki binanın kaba inşaatının tamamlanması gerekiyor. Bunların hepsi planlandığı şekilde gidiyor. Bir gecikme bizim için şu an yok. Tahminimiz 2023’ün ilk çeyreğinde bu süreç tamamlanır. Biz de 2023’ün ilk çeyreğinde süreç tamamlandıktan sonra, akıllı cihazlarımızın lansmanına, satışına başlarız.”

?ref_src=twsrc%5Etfw">December 28, 2021

Yerli otomobilin fiyatına da değinen Karakaş, "Fiyatlar içten yanmalı C segment SUV ile rekabetçi olacak" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde