TMSF, damadın hastanesini kaç milyona satıyor?

TMSF, damadın hastanesini kaç milyona satıyor?

FETÖ soruşturmaları kapsamında TMSF tarafından el konulan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın damadı Sinan Yıldırım’a ait Central Hospital satışa çıkarıldı.

TMSF, damadın hastanesini kaç milyona satıyor?
16px
24px
05.08.2022 07:53
ABONE OLgoogle

FETÖ Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında el konulan Central Hospital'ın satışı için düğmeye basıldı. 2017 yılından bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 16 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TMSF denetimindeki hastane için belirlenen bedel 111.450.000 TL.. 

İSMAİL KAHRAMAN'IN DAMADI

FETÖ Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında el konulan Central Hospital, Hâlen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın damadı Sinan Yıldırım'a ait.

Sinan Yıldırım'ın hastaneye 2017 yılında TMSF tarafından el konulmadan kısa süre önce yurtdışına kaçtığı iddia ediliyor. İsmail Kahraman bu iddiaya ilişkin soruya, “Onu ben bilemem. Şahıslara ait keyfiyettir. Mesnetsizdir, yersizdir, herhangi bir delile dayanmamaktadır” dedi.  Ancak TMSF el koyduğun günden bu yana Yıldırım ortada görünmedi.

KAYYUM DA DAMAT

Hastanenin yönetimi için kayyum olarak atanan TMSF Fon Kurulu Üyesi Yılmaz Şener de tartışma konusu olmuştu. Zira Şener'in de İsmail Kahraman'ın ağabeyi Rüştü Kahraman'ın damadı olduğu iddia edilmişti. Konunun medyaya yansımasının ardından Şener görevden ayrılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde