Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: "Namuslu bir adamsa..."

Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: "Namuslu bir adamsa..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu '14 Mayıs seçimleri siyasi darbe girişimidir" sözlerini eleştiren Şahan Gökbakar'a katıldığı televizyon programından yanıt verdi. Soylu "Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.

Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a: "Namuslu bir adamsa..."
16px
24px
30.04.2023 15:43
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da İlim ve Kültür Vakfı’nı yaptığı ziyaretteki konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini "darbe girişimi" olarak nitelendirdi.

"15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da siyasi darbe girişimleridir. Bu kadar açık ve nettir" diyen Soylu’nun bu açıklamalarına başta siyaset dünyası olmak üzere toplumun pek çok kesiminden tepkiler yükseldi. Tepki gösteren isimlerden biri de oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar oldu.

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçim diye biliyorduk ama darbe miymiş 14 Mayıs… Ooovvv… Bunu buradan açıkladığınız çok iyi oldu. Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Gökbakar’a tv100’de konuk olduğu programda cevap verdi. Soylu, Şahan Gökbakar hakkında “Namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın” dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde