Sedat Peker'den yeni video: Mansimov'un milyar dolarlık marinası 29 milyon dolara gitti

Sedat Peker'den yeni video: Mansimov'un milyar dolarlık marinası 29 milyon dolara gitti

Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası başlattığı video serisinin üçüncüsünü çekti. Yayınladığı videoda Peker, Dubai'de bulunduğunu ve Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi.

Sedat Peker'den yeni video: Mansimov'un milyar dolarlık marinası 29 milyon dolara gitti
16px
24px
09.05.2021 10:42
ABONE OLgoogle

İstanbul'daki adamlarına ve ailesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlardan sonra, yurt dışına buluna organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den yanıt gecikmemişti. Youtube kanalında bir video serisine başlayarak ortaya farklı iddialar atan Peker, son paylaşımında da yine farklı farklı konulara değindi.

"DÖNMEYECEĞİM"

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye'ye dönmeyeceğini belirtti. Peker, "Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem... Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Peker, yeni bir iddia daha ortaya atarak Mubariz Mansimov'a ait Bodrum'daki Yalıkavak Marina'nın 29 Milyon Dolara satıldığını söyledi. Peker, marinanın gerçek fiyatının bir milyar dolardan fazla olduğunu söyleyerek, "Buranın peyzajı bile bu paradan çok eder. Ama Mansimov'dan 29 Milyon Dolara aldılar" dedi.

KİTAPLARIYLA MESAJ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Videolarında çeşitli kitaplarla mesaj veren Peker'in bu videoda ise önünde Mark Winegardner'in 'Baba'nın Dönüşü' isimli kitabı yer aldı. Kitap, Corleoneler isimli mafya ailesinin Soğuk Savaş dönemindeki hikayesini anlatıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde