Prof'dan eski öğrencisine taciz: Benim olacaksın

Prof'dan eski öğrencisine taciz: Benim olacaksın

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapan Ş.K. isimli kadın akademisyenin odasını basarak, tehditte bulundu.

Prof'dan eski öğrencisine taciz: Benim olacaksın
16px
24px
29.11.2022 10:22
ABONE OLgoogle

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görevli Ş.K. isimli kadın akademisyenin odasına gelerek "Benim olacaksın, benimle evleneceksin, yoksa seni işsiz bırakırım" diyerek tehditte bulundu.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİN ODASINA GİRDİ

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K.’nın odasına girdi.

"BENİM OLACAKSIN, SENİNLE EVLENECEĞİZ"

Ş.K.’nın telefonuna el koyarak "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz. Yoksa seni işsiz bırakırım" diye tehdit ettiği ve Ş.K.’nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdığı iddia edilen B.A., daha sonra odaya giren Ş.K.’nın erkek arkadaşı ile tartıştı.

PROFESÖR GÖZALTINA ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Olayı duyanlar durumu üniversite güvenliği ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, B.A:'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Burada ifadesi alınan B.A., işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde