President geldi, Fransızlar İçim’den vazgeçer mi?

President geldi, Fransızlar İçim’den vazgeçer mi?

Geçtiğimiz günlerde raflarda yepyeni bir marka gözümüze ilişti. Bu markanın adı President.

President geldi, Fransızlar İçim’den vazgeçer mi?
16px
24px
30.07.2020 05:18
ABONE OLgoogle

Geçen ay bu sayfalarda dünyaca ünlü Fransız süt ürünleri devi Lactalis ile ilgili önemli bir kulis paylaşmış ve firmanın Koç Holding şirketlerinden Tat Gıda’nın markası SEK’e talip olduğunu yazmıştık.

Öncelikle bu kulisimizle ilgili henüz yeni bir bilgi yok. Halen pazarlıklar devam ediyor. Lactalis, Türkiye’ye 2015’te Yıldız Holding’e ait Ak Gıda’yı ve İçim markasını alarak güçlü bir giriş yaptı.

O tarihten bu yana da Lactalis Grubu hiç basının karşısına çıkmadı. Pazarda İçim markasıyla güçlü bir yere sahip. İçim Rahat, İçim İçimino, İçim Dolcia, İçim Simitle, İçim Şef, İçim Light, İçim Fit gibi markalarıyla süt ve süt ürünleri reyonunda oldukça geniş bir ürün grubuna sahip.

Geçtiğimiz günlerde raflarda yepyeni bir marka gözümüze ilişti. Bu markanın adı President. Bu, Lactalis’in Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede kullandığı en güçlü markası. Kısa bir süre önce bu marka Türkiye pazarına sessiz sedasız girdi. Avrupa’da peynir denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri President.

Öğrendiğimize göre Lactalis, önümüzdeki dönem bu markayı Türkiye’de daha bilinir hale getirmek için yoğun bir çalışma içindeymiş. Şimdiden yeni stratejiler belirleniyormuş. Bu kadar yoğun çalışma yapılınca acaba İçim markasından vaz mı geçiyorlar diye sormadan edemedik…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde