Penelope Cruz Emirates'in yeni marka elçisi oldu

Penelope Cruz Emirates'in yeni marka elçisi oldu

Emirates'in yeni marka elçisi olan Penelope Cruz, son reklam kampanyasında ve marka işbirliğinde yer alacak.

Penelope Cruz Emirates'in yeni marka elçisi oldu
16px
24px
31.05.2023 09:16
ABONE OLgoogle

Emirates, en son reklam kampanyasında ve marka işbirliğinde yer alacak ismi açıkladı. Yeni TV reklamları, Haziran 2023'ten itibaren hem İngilizce hem de Penelope Cruz'un ana dili olan İspanyolca olarak dünya çapında yayınlanmaya başlayacak.

“Seyahat sadece uçuş noktası ile ilgili değil; aynı zamanda oraya nasıl ulaştığınızla ilgilidir,” temasıyla hazırlanan kısa reklamlar, Cruz'u A380 uçak içi dinlenme salonunda tüm özel ayrıcalıkları denerken gösteriyor. Reklamlar çift Oscar ödüllü Hollywood yönetmeni Robert Stromberg tarafından yönetildi.

Akademi ödüllü İspanyol aktris, Emirates ile ortak olmaktan heyecan duyduğunu belirtirken, Emirates yetkilisi Richard Billington şöyle konuştu: “Emirates markasını yansıtan bir marka elçisi istiyorduk. Bu kişinin; klas, stil sahibi ve modern, global çekiciliğe sahip biri olması gerekiyordu. Penelope, aradığımız özelliklere tam uyan mükemmel bir tercih.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde