Osmanlı torunu 7. kez baba olacak!

Osmanlı torunu 7. kez baba olacak!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson 7. kez baba olmaya hazırlanıyor

Osmanlı torunu 7. kez baba olacak!
16px
24px
03.08.2021 07:27
ABONE OLgoogle

İngiltere Başbakanı 56 yaşındaki Boris Johnson, geçtiğimiz Mayıs ayında uzatmalı nişanlısı Carrie Symonds ile sade bir törenle dünyaevine girmişti. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre çift, ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Sakarlıkları ve gaflarıyla dünya gündeminden düşmeyen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiliz medyasında bir son dakika haberiyle gündeme geldi.

YEDİNCİ ÇOCUK YOLDA

Geçtiğimiz Mayıs ayında uzatmalı nişanlısı Carrie Symonds ile dünyaevine giren Johnson'ın, 7. kez baba olacağı, ülke gündemine bomba gibi düştü.

Carrie Symonds'ın Instagram'da yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

33 yaşındaki Symonds, bu yıl başlarında bir düşük yaptıktan sonra "çok üzgün" olduğunu belirttikten sonra "gökkuşağı bebeğini" aralık ayında kucağına almayı beklediğini söyledi.

Aralık 2019'da bu yana nişanlanan çiftin Wilfred Lawrie Nicholas Johnson isimli bir erkek çocukları var. Johnson'ın 2018'de biten son evliliğinden 4, evlilik dışı bir ilişkisinden de bir çocuğu bulunuyor.

Boris Johnson, Osmanlı'nın son döneminde İçişleri ve Milli Eğitim Bakanı olan Ali Kemal Bey'in öz torunu Stanley Johnson'un oğlu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde