Ortaköy'de korumalar biri kadın üç kişiyi öldüresiye dövdü

Ortaköy'de korumalar biri kadın üç kişiyi öldüresiye dövdü

İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy'de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi çıkan tartışma sonrası takım elbise giyen güvenlik görevlileri tarafından dakikalarca dövüldü.

Ortaköy'de korumalar biri kadın üç kişiyi öldüresiye dövdü
16px
24px
25.09.2022 06:21
ABONE OLgoogle

Olayda 1'i silahla 3'ü darp sonucu olmak üzere 4 kişi yaralandı. Takım elbiseli yaklaşık 10 kişinin yarattığı arbede güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı. 

Olay 8 Eylül Perşembe gecesi 01:30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre; Ortaköy'de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, özel güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan erkek güvenlik görevlilerinden birine kafa attı.

Yaklaşık 10 kişi olan takım elbiseli güvenlikçiler kafa atan kişiyle birlikte yanındaki kişiyi ve kadını yere yatırıp tekme ve yumruklarla darbetti. Daha sonra bir türlü sakinleşmeyen güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği dövdü. Bazı güvenlik görevlileri ise 3 kişiyi darbeden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Kavga anları mekanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu olaydan bir süre sonra eğlence mekanı önüne gelen silahlı grup ile güvenlikler arasında kavga çıktı. Olayda silahla vurularak ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.

5 kişi tutuklandı 

Yaşanan olayla ilgili Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "İlçemizde bulunan bir işletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylaşılan olayla ilgili olarak; 08.09.2022 günü gerçekleşen olayda, işletmeye girmeye çalışan ve içeri alınmayan müşterilerle işletmenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede ve sonrasında gerçekleşen silahlı saldırıda 4 kişi yaralanmış, emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan 5 kişi yakalanarak, çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklanmıştır" ifadeleri yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde