Oğul Çeçen nereye otel yapıyor?

Oğul Çeçen nereye otel yapıyor?

IC Holding kurucusu ve ana hissedarı İbrahim Çeçen’in oğlu Murat Çeçen’in sahibi olduğu CCN Holding, sağlık, eğitim ve inşaat sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiriyor.

Oğul Çeçen nereye otel yapıyor?
16px
24px
06.04.2022 16:09
ABONE OLgoogle

Grubun İnşaat bölümü, özellikle CCN Group'un yatırımcı olduğu prestijli ve büyük ölçekli üstyapı projelerinin tasarım ve inşaatından oluşan proje yönetimi faaliyetlerini yürütüyor ve entegre sağlık kampüslerinin tasarım ve yapımında uzman. Başta Ankara ve Mersin'de inşaatını yaptıkları şehir hastaneleri ile tanınıyorlar.

İşte biz de geçenlerde CCN'nin henüz yapım aşamasında olan yeni bir inşaatına denk geldik.

İstanbul  Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Beylerbeyi'ne inen yol üzerinde sağda konumlanan inşaat, devasa bir yapı olarak yükseliyor. Otel olacakmış.

CCN İnşaat'ın web sayfasında, "Altunizade Hotel" başlığı altında otelle ilgili şu kısa bilgi var: "17 bin 920 m2’lik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin m2 inşaat alanına sahip olan otel; İstanbul’da Birinci Boğaz Köprüsü’nün Anadolu Yakası çıkışında, Altunizade Mahallesi’nde konumlandırılıyor."

İnşaatın ne zaman biteceğini, otelin hangi markayla hizmet vereceğini öğrenmek üzere sorduğumuz sorulara CCN'den yanıt alamadık. İnşaatın planlamasında herhangi bir aksaklık yokmuş, ama herhalde marka netleşmeden bilgi vermek istemiyorlar. İnternette yer alan otelin proje fotoğrafında "A" markası var. Ancak duyduğumuza göre bazı otel zincirleriyle görüşüyorlarmış. Altunizade, hem iş hem de turistik seyahatler için çok güzel bir konum, ulaşım olarak oldukça çok cazip bir nokta. CCN'nin otelini takip edeceğiz.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde