Nail Keçili '500 milyon dolarımın üstüne yattılar' dedi. Tantan cevap verdi

Nail Keçili '500 milyon dolarımın üstüne yattılar' dedi. Tantan cevap verdi

Ünlü iş adamı Nail Keçili Aydın Doğan'ın 500 milyon dolar parasının üstüne yattığını söyledi. Nail Keçili'nin iddialarını dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan açıkladı

Nail Keçili '500 milyon dolarımın üstüne yattılar' dedi. Tantan cevap verdi
16px
24px
08.08.2022 13:34
ABONE OLgoogle

Ege Bank davasından hapis yatan ünlü iş adamı Nail Keçili Sabah'tan Tuba Kalçık'a verdiği röportajda "O dönemin İçişleri Bakanı Sadattin Tantan 'Nail Keçili Ege Bank genel müdürlüğünde torbalarla para taşıdı' dedi. Bu iftirasını hakimler sormadılar bile. Ben bin tane korumam varken torbalarla ne parası taşıyabilirdim? Ayrıca bir banka genel müdürlüğünde para olmaz. Para şubelerde olur. Gece de Merkez Bankası tüm şubelerden nakit paraları toplar" dedi.  Nail Keçili: O kişi 500 milyon dolar paramın üstüne yattı
Aydın Doğan ile ilgili iddiasını ise Nail Keçili şöyle anlattı:

"En yakınlarım tarafından sırtımdan bıçaklandım desem yeridir. Benim 40 yıllık arkadaşım bile 500 milyon dolar civarında paramın üstüne yattı. Beni dolandırdı yani. Sadece o da değildi bana düşmanlık yapan. Aydın Doğan, evimden çıkmazdı. Sürekli görüştüğüm bir arkadaşımdı. Ama Aydın Doğan, Mesut Yılmaz ve Hüsamettin Özkan üçlüsü, beni bitirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bunu çok net biliyorum, Aydın Doğan, Mesut Yılmaz'ı arayarak 'Nail çok büyüyor, bunu durdurmak lazım. Ticari itibarını devlet olarak siz bitirin. Ben de medyamda yayınlayarak onu yıpratacağım' dedi." 
 

GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Odatv'ye konuşan dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, "Nail Keçili parasız kaldığı dönemlerde böyle çıkar konuşur. Çuvalla bankadan kaçırdığı paraların görüntüleri o dönem televizyonlarda yayınlandı. O dönem yapılan operasyon tamamen hukuk kuralları içinde yapılmış bir operasyondur" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde