Mustafa V. Koç'a hüzünlü anma!

Mustafa V. Koç'a hüzünlü anma!

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ölümünün yedinci yıldönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında ailesi, sevenlerinin katılımıyla düzenlenen törenle anıldı.

Mustafa V. Koç'a hüzünlü anma!
16px
24px
21.01.2023 13:09
ABONE OLgoogle

21 Ocak 2016’da vefat eden Koç Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, vefatının yedinci yıldönümünde Zincirlikuyu’da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.

Hüzünlü anma törenine Koç Ailesi, Koç Topluluğu yöneticileri ve sevenleri katıldı.

Koç'un anma töreninde babası Rahmi Koç, halası Semahat Arsel, Ali ve Ömer Koç, eşi Caroline ile kızı Aylin Koç da hazır bulundu.

Mezarı başındaki anma töreninden önce eşi Caroline Koç, Mustafa Koç’un fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“- Mustafa Bey’i ebediyete uğurlayışımızın 7’nci yıl dönümündeyiz. Zamanın nasıl akıp gittiğini böyle hüzünlü günlerde daha iyi anlıyoruz. Ancak aradan geçen yıllara rağmen, Mustafa Bey’in zamansız kaybının acısını hâlâ derinden hissediyoruz.

- Mustafa Bey, bize ve çevresindekilere her zaman güç ve güven verdi. İlham oldu. İyimserlik ve umut aşıladı. Vizyonerdi, kararlıydı. El attığı her işte en iyisini başardı. Alçak gönüllüydü, samimiydi. Vicdan sahibiydi. Tertemiz bir kalbi vardı. Bizim de kalplerimizde derin iz bıraktı.

- Kendisini daima bu güzel özellikleriyle yâd ediyoruz. Mustafa Koç ismi, hayatına dokunduğu her insanda, topluluğumuzun tarihinde ve kalplerimizde sonsuza dek yaşayacak.

- Mustafa Bey’i, Nusret Bey’i ve huzurlarında bulunduğumuz, Koç Ailesi’nin ebediyete intikal etmiş tüm fertlerini rahmet ve özlemle anıyorum.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde