Murat Ülker'in Ralli sevgisi

Murat Ülker'in Ralli sevgisi

Yıldız Holding'in yönetim kurulu üyesi Murat Ülker, Ayvalık'ta başlayan 25. Batı Anadolu Rallisi'ne katıldı. Ülker, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak "Hobi sahibi olmak şarttır" dedi.

Murat Ülker'in Ralli sevgisi
16px
24px
04.06.2023 10:10
ABONE OLgoogle

Türkiye Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen 25. Batı Anadolu Rallisi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden start aldı. Ralliye Türkiye’nin önde gelen zengin isimlerinden Yıldız Holding’in yönetim kurulu üyesi, pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de katıldı.

Ralliye ait görüntüleri derleyerek Instagram hesabından paylaşan Ülker “Hobi sahibi olmak şarttır. İşte bir hafta sonum” dedi. Ülker, ralli boyunca 1971 model Pagoda, 1968 model Firebird, Cadillac, 1991 model Eldorado ve 1998 model Deville kullandı.

Ayvalık, Sarımsaklı-Havran-Kozak yaylası rotasını tamamlayan Murat Ülker, paylaşımının devamında şunları söyledi:

“Benim birçok hobim var. Babamın ısrarı ile başladım ve hepsini birlikte sürdürmeye çabaladım. Hayatımın en yoğun zamanlarında bile hobilerime zaman ayırdım. Hobilerimin bir kısmı da büyüdükçe evrildi, gelişti. Mesela kürekçiliğim yelkenciliğe, balıkçılığım açık deniz balıkçılığına ve dalgıçlığa doğru evrildi. Hobi sahibi olmak niyet ve kasdı mahsusa ile olur. Bu bazen maddi/ manevi gelişmenize, sağlığınıza, network oluşturmanıza etki eder. Ben size hararetle tavsiye ederim. Hobi sahibi olun ve sürdürün.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde