Mövenpick Hotel İstanbul Asia'dan üstün hizmet kalitesi

Mövenpick Hotel İstanbul Asia'dan üstün hizmet kalitesi

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu çatısı altındaki Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, şehrin hızla gelişen Asya yakasında misafirlere havaalanına yakınlığıyla benzersiz bir konfor sunuyor.

Mövenpick Hotel İstanbul Asia'dan üstün hizmet kalitesi
16px
24px
11.10.2021 15:38
ABONE OLgoogle

Kendine özgü stiliyle sunduğu atmosferde özel olarak tasarlanmış lobisi ve üstün hizmet kalitesi ile hizmet anlayışı misafirler için Mövenpick markasına özgü anlar yaratmaya hazır.

Otel, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 1 kilometre uzaklıkta, Teknopark İstanbul ve Intercity İstanbul Park'ın bitişiğinde, konuklarına Türkiye'nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine, marinaya ve iş merkezlerine yakınlık sağlayan seçkin bir konuma sahiptir.

Üstün hizmet kalitesi, ayrıcalıklı konum

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport 41’i süit olmak üzere 294 odası ile misafirlerine hizmet verecek. Aile konaklamalarına özel bağlantılı odalar, klasik, superior ve deluxe odaların yanı sıra süit odalarıyla da ön plana çıkıyor. Tüm odalarda bulunan LED TV, kasa ve minibar misafirlere konfor sunarken, otelin Teknopark İstanbul ve diğer iş merkezlerine ve  Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı avantajlı seyahat etme imkanı veriyor.

Gurme Lezzetlerin Keyfini Çıkarın

Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport, iki adet ana restoran, bir A la carte restoran, Patisserie, Terrace cafe & bar ve üç özel yemek salonu ile hizmet verecek. Geleneksel tatlarla zenginleştirilmiş gurme lezzetler, misafirlerin konaklamaları boyunca enerji ve heyecanlarını artırmayı hedefliyor.

Mint Restaurant'ta konuklar Akdeniz mutfağının tadını çıkarırken, Rouche'da Mövenpick dokunuşlu yerel lezzetler onları bekliyor. Swiss Bistro’da en iyi el yapımı çikolatalar damak şöleni sunarken, Café de Pera'da özel yapım taze kekler sohbetlere eşlik ediyor.

Güçlü teknoloji, eşsiz konfor

Mövenpick Otel İstanbul Asia Airport, aralarında 1500 kişi kapasiteli 1000  metrekarelik kolonsuz balo salonu da bulunan toplam 21 toplantı salonu ile iş toplantılarına ve etkinliklerine eşsiz çözümler ve benzersiz bir konfor getiriyor.

Spa ve Wellness Aktiviteleri

Otel, her köşesinde şık hizmet sunmasının yanı sıra 5.000 metrekarelik bir alana kurulu “Botanica Spa & Wellness Center” ile adeta bir rahatlama merkezi noktası olacak.

Klasik spa ve hamam terapileri, çift terapi odaları ve sağlıklı yaşam tesisleri konukları karşılamaya hazır. Konaklamaları boyunca egzersiz yapmak isteyenler için spor aktiviteleri, fitness ekipmanları ve pilates reformer stüdyosu sunan bir fitness merkezi de konukları karşılıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde