Model Cindy Crawford'un 13.5 Milyon Dolarlık evini kim aldı?

Model Cindy Crawford'un 13.5 Milyon Dolarlık evini kim aldı?

90’lı yıllara damga vuran süper modellerden 55 yaşındaki Cindy Crawford, ABD’nin gözde Beverly Hills şehrindeki malikânesini sattı

Model Cindy Crawford'un 13.5 Milyon Dolarlık evini kim aldı?
16px
24px
17.08.2021 15:36
ABONE OLgoogle

Bir dönemin ünlü mankeni Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini komşusu olan WhatsApp'ın kurucu ortağı Jan Koum'a 13.5 milyon dolara sattı ve 1.88 milyon dolar kâr elde etti.

90’lı yıllara damga vuran süper modellerden 55 yaşındaki Cindy Crawford ile eşi iş insanı Rande Gerber, ABD’nin gözde Beverly Hills şehrindeki malikânelerini komşuları olan WhatsApp’ın kurucu ortağı Jan Koum’a 13.5 milyon dolara sattılar.

NTV'nin aktardığı habere göre Çiftin malikâneyi aldıkları fiyatla karşılaştırıldığında 1.88 milyon dolar kâr elde ettiği açıklandı.

Ukrayna kökenli ABD’li Jan Koum, Brian Acton ile beraber WhatsApp’ın kurucu ortağı ve CEO’suydu. Büyük ilgi gören uygulama, 2014’te Facebook tarafından satın alındı.

Kazancını emlak yatırımı olarak değerlendiren eski model Cindy Crawford toplam gayrimenkul kârı son altı yılda yaklaşık 8 milyon dolara ulaştı. Crawford, 2015’ten bu yana Malibu, Beverly Hills ve California’da neredeyse 80 milyon dolarlık satış yaptı.

Crawford ve eşi Rande Gerber, 2017 yılında 11,62 milyon dolara 5 yatak odalı evi, Ryan Tedder’dan satın aldı.

1959’da inşa edilen ev, tamamen yeniden tasarlandı ve Ağustos 2020’de de evi 16 milyon dolara satışa çıkardılar.

Oturma odası, barı ve şömineye sahip olan evin mutfağında Calacatta mermerinden yapılmış bir orta ada bulunuyor.

Dekorasyonuyla büyüleyen ev ayrıca dış mekanda da büyük bir havuza ve özel yürüyüş yollarına sahip.

Çiftin ayrıca Miami’de 3 milyon dolarlık, Kanada’da 5.4 milyon dolarlık evleri ve Malibu’da da 12 milyon dolarlık evi var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde