Miting için çevre illerden insan toplandığı iddiası ile ilgili konuştu: İnsanlar toplu taşımayla gelmiş

Miting için çevre illerden insan toplandığı iddiası ile ilgili konuştu: İnsanlar toplu taşımayla gelmiş

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"ne 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı açıklandı. Gazeteci Özlem Gürses, "Miting için Ak Parti'nin çevre illerden insan getirdiği" iddiası ile ilgili konuştu. Gürses "İnsanlar toplu taşımayla gelmişler, yürüyolardı" dedi.

Miting için çevre illerden insan toplandığı iddiası ile ilgili konuştu: İnsanlar toplu taşımayla gelmiş
16px
24px
07.05.2023 19:19
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde “Büyük İstanbul Mitingi” gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 1 milyon 700 bin kişinin mitinge katılım sağladığını söyledi.

Bununla birlikte mitingden önce çevre illerden miting için İstanbul’a otobüslerle insanların taşındığı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Gazeteci Özlem Gürses tv100 canlı yayınında böyle bir durumun yaşanmadığını söyledi.

"İNSANLAR ARAÇLARIYLA VE TOPLU TAŞIMAYLA GELMİŞ"

Mitingdeki gözlemlerini söyleyen Gürses, şöyle konuştu:

“Hep şunu söylüyorlardı ya; 'AK Parti özellikle miting meydanlarına Türkiye'nin dört köşesinden otobüslerle, servislerle teşkilat yapısından seçmen gruplarını taşıyor'. Benim gördüğüm hayır, insanlar İstanbul'un dört köşesinden... Ben sordum, Güngören'den, Pendik'ten, Beylikdüzü'nden insanlar araçlarıyla, toplu taşımayla gelmişler ve yürüyorlardı.

Mitingden çıktığımda arkada dev bir otopark alanı var. Devlet Hava meydanları İşletmesi'nin arka tarafına yürüdüm. Yüzlerce servis minibüsü vardı. Bu şu demek AK Parti evet teşkilat yapısından insanları miting alanına getirmiş, tüm mitingle ve her siyasi parti için geçerli olacak şekilde. Ama onun dışında İstanbul'un çeşitli ilçelerinden insanlar kendileri kalkıp gelmişler.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde