Patronlar Dünyası
Geri

Milli Mücadele kaynakları açık artırmada

İstanbul Müzayede tarafından Milli Mücadele'ye dair yüzlerce obje, 76. Müzayede'de satışa çıkarılacak. Müzayede'de kurtuluş savaşına katılan bir imamın kimliği, 2. İnönü Savaşı'nda şehit olan 4. Tümen komutanı Nazım Bey'in eşyaları yer alıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Milli Mücadele kaynakları açık artırmada
Haberler / Aktüel
17 Mart 2023 Cuma 20:53
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Whatsapp'tan gönder
Whatsapp

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Milli Mücadele hakkında yüzlerce fotoğraf, belge, kartpostal, mektup ve afişten oluşan 76. müzayede, 2 Nisan saat 20.00'de başlayacak.

Müzayede kataloğunda Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne yaklaşırken o dönem yaşananlar, fedakarlıklar ve kahramanlıklara dair bilgiler de yer alıyor.

Öte yandan müzayedede Milli Mücadele dönemine ait tablo ve fotoğraflar, işgal kuvvetlerinin Osmanlı Devleti’nin durumu ile ilgili düzenlediği raporlar ve belgeler, Kurtuluş Savaşı dönemine ait raporlar, bildiriler, ve cephelere ait haritalar bulunuyor.

Müzayededeki eserler, "www.istanbulmuzayede.com" adresinde görülebilir.

patronlardunyasi.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
PATRONLAR EKONOMİ FİNANS GÜNDEM DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MEDYA TEKSTİL İŞTE BAŞARANLAR AKTÜEL OTOMOBİL LUX
Patronlar Dünyası uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2023 Patronlar Dünyası