Mesut Özil'in menajeri: Haftada 7,5 milyon kazanıyor

Mesut Özil'in menajeri: Haftada 7,5 milyon kazanıyor

Fenerbahçe’de oynayan Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını kariyerine sarı lacivertli takımda devam edeceğini söyledi. Söğüt ayrıca, Mesut Özil'in emekli olduktan sonra e-spora daha fazla yöneleceğini belirtti.

Mesut Özil'in menajeri: Haftada 7,5 milyon kazanıyor
16px
24px
18.06.2022 07:45
ABONE OLgoogle

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Özil hakkında açıklamalarda bulundu. Erkut Söğüt Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Futbolu bıraktığında e-spora daha fazla yönelecek. Kendi başına ya da bir oyuncu olarak. Dürüst olmak gerekirse gerçekten iyi bir oyuncu. Kendi takımı ve oyuncuları var. Başka bir takımda futbol oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de oynamaya devam edecek."  dedi.

İNSANLARIN UNUTTUĞU BİR ŞEY VAR

Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Arsenal dönemiyle ilgili ise, "İnsanların Mesut'la ilgili unuttuğu şeylerden biri de ticari alandaki etkisi. Mesut Arsenal'de oynarken forma tanıtımlarında yer alıyordu. Çok sayıda marka Mesut'la sponsorluk anlaşması yapabilmek için teklifte bulunuyordu. Mesut haftada 350 bin sterlin (yaklaşık 7.5 milyon TL) kazanıyordu ama bunun 150 bini ticari haklar içindi. İnsanlara açıklamaya çalıştığım şeylerden biri de bu. Marka haline gelebilen çok az sayıda oyuncu var. Premier Lig'de çok iyi oyuncular var, bazıları şu anda Mesut'tan iyi olabilir ama marka değiller." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, geçen sezon 26 maçta süre almış, 9 gol ve 2 asistle oynamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde