Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'ye verdiği 45 Milyon Euroluk sözünü tutacak mı?

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'ye verdiği 45 Milyon Euroluk sözünü tutacak mı?

Aydınlar "Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS'tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için Federasyona gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon Euro'luk tazminatı cebimden ödeyeceğim" demişti.

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'ye verdiği 45 Milyon Euroluk sözünü tutacak mı?
16px
24px
27.12.2021 12:23
ABONE OLgoogle

3 Temmuz sürecinde TFF Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar'ın bir sözü yeniden gündeme geldi.

Mehmet Ali Aydınlar, "Durum çok vahim. Fenerbahçe kesin ceza alacak. Eğer almazsa, Fenerbahçe'nin 45 milyon euro olduğu ileri sürülen zararını cebimden ödeyeceğim" demişti.

Mehmet Ali Aydınlar, rahmetli Mehmet Ali Birand’a 32. Gün de; “Ben buradan çok iddialı bir laf ediyorum. Ben uygulamalarımda şayet Fenerbahçe’ye bir zarar verdiysem... Bu zararı şahsen tazmin etmeye hazırım, bedeli ne olursa olsun! Ama... Bugün FB’yi yöneten yöneticilere şunu söylüyorum: Bir FB kongre üyesi olarak; bu davranışlarından dolayı Fenerbahçe zarar görürse maddi ve manevi olarak ben de onlardan talep edeceğim FB kulübü adına. “

YARGITAY ONADI

3 Temmuz 2011'de başlayan ceza yargılaması süreci bugün sona erdi.

İstanbul 13. Ağır Ceza mahkemesinin Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile diğer isimler hakkında verdiği beraat kararı, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Bakalım Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe için verdiği 45 Milyon Euroluk sözünde durup parayı ödeyecek mi?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde