Lüks saat firmasından "Hırsızlık" garantisi

Lüks saat firmasından "Hırsızlık" garantisi

Dünyaca ünlü İsviçreli saat markası Audamers Piguet'in CEO'su Francois Bennahmias, tüketiciler için yeni bir hizmeti hayata geçireceklerini açıkladı. Buna göre kullanıcılar kol saatini çaldırması durumunda, hırsızlığı kanıtlayabilecek bir şekilde ücretsiz saat değişimi yapabilir.

Lüks saat firmasından "Hırsızlık" garantisi
16px
24px
03.04.2023 22:17
ABONE OLgoogle

İsviçreli lüks saat markası Audamers Piguet, yeni bir hizmet programını devreye sokmaya hazırlanıyor. Ortalama fiyatı yaklaşık 50 bin İsviçre frangı (55 bin dolar) olan saat markasının, 2022 veya 2023’te satın alınan saatlerin hasar görmesi veya çalınması durumunda yeni bir saat verileceğini duyurdu.

Lüks saat hırsızlığında artış olduğuna dikkat çeken lüks saat markasının CEO’su Francois Bennahmias, “Müşterilerimizin taleplerine yanıt veriyoruz. Avrupa’da ve ABD’de artık eskisi kadar güvenli olmayan şehirler var” dedi. Lüks kol saati hırsızlıklarının, sektör için giderek daha endişe verici bir hale yol açtığını belirten Bennahmias, “Tüketiciler artık lüks saatler takmaktan korkuyor. Bizim yaptığımızı daha önce hiçbir firma hayata geçirmedi” dedi.

Kullanıcıların, saatini çalındığını belirtmesi için saatin kolda takılı olduğu ana ait bir fotoğraf ve saatin seri numarası gerekiyor.

Kayıtlı bir müşterinin saati çalınması durumunda, kullanıcı polisten hırsızlık raporu alarak saatin değişimini sağlayabilecek.

Söz konusu hizmet 2022’de saat alanları da kapsayacak bir şekilde 2024’ün sonuna kadar devam edecek.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde