Konya'da Türk Yıldızları'na ait gösteri uçağı düştü, pilot şehit oldu

Konya'da Türk Yıldızları'na ait gösteri uçağı düştü, pilot şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, eğitim uçuşu yapan Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının Konya'da düştüğünü açıkladı.

Konya'da Türk Yıldızları'na ait gösteri uçağı düştü, pilot şehit oldu
16px
24px
07.04.2021 11:37
ABONE OLgoogle

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde askeri gösteri uçağı düştü. Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak mahallesinde boş alana uçak düştüğü ihbarı üzerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye gönderildi.

?Milli Savunma Bakanlığı, eğitim uçuşu yapan Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının saat 14.15'te Konya'da düştüğünü duyurdu.

?Açıklamada, "Konya’da eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetlerimize ait bir NF-5 uçağımız saat 14.15’te henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Konuyla ilgili gerekli inceleme başlatılmıştır" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Konya'da bir gösteri uçağımızın eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını ve pilotumuzun maalesef şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde