Koç'tan sonra Özilhan da Fikret Orman'a çağrıda bulundu: Geri dön

Koç'tan sonra Özilhan da Fikret Orman'a çağrıda bulundu: Geri dön

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a bir 'istifa etme' çağrısı da Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'dan geldi.

Koç'tan sonra Özilhan da Fikret Orman'a çağrıda bulundu: Geri dön
16px
24px
02.10.2019 14:01
ABONE OLgoogle

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın istifa kararının ardından çok sayıda kişi 'bırakma' çağrısında bulundu.

Sözcü'den Ali Aydın'ın haberine göre camianın önde gelen isimleri Rahmi Koç ve Tuncay Özilhan da bu konuda devreye girdi.

Rahmi Koç, dün Fikret Orman ile bir araya geldi ve özel bir görüşme yaptı. Tuncay Özilhan da siyah-beyazlıların başkanını arayarak kararından dönmesi için ikna turuna başladı.  Fikret Orman, ''Geri dönüşü yok'' dedi: İşte başkanlık için iki aday

 'BORÇLAR DAĞ GİBİ' 

Tuncay Özilhan, Fikret Orman'a yönetimini değiştirerek seçime girmesi gerektiğini ve güçlü bir listeyle seçimden çıkarak yeni sayfa açmasını iletti.

Üzüntü ve kırgınlık içinde olan siyah-beyazlıların başkanı önümüzdeki günlerde kararını verecek.

Öte yandan ekonomik sıkıntı baş ağrıtıyor. Beşiktaş, bu ayın sonuna kadar 100 milyon TL'ye yakın bir ödeme yapmak zorunda. Futbolcuların borçsuzluk kağıdı imzalamaması endişe yaratıyor.  

"Beşiktaş'a yakışsın"

Fikret Orman, kulüp dergisinde seçim süreci ile ilgili yazdığı yazıda “7.5 yıllık görevim süresince her zaman Beşiktaş'ın menfaatlerini gözettim. Beşiktaş aşkıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Hangi vasıfla olursa olsun kulübümüze hizmet etmekten her zaman gurur duyan birisi olarak tek isteğim, kongremizin Beşiktaş'ımıza yakışır bir ortamda gerçekleşmesidir. Şimdiden camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde