Koç Holding'de atamalar duyuruldu

Koç Holding'de atamalar duyuruldu

Koç Holding tarafından yapılan açıklamada holding bünyesinde 3 yeni atama yapıldığı bildirildi. Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörlüğü'ne 3 Nisan 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak suretiyle Burçin Girit'in atandı.

Koç Holding'de atamalar duyuruldu
16px
24px
17.03.2023 19:24
ABONE OLgoogle

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörlüğü'ne 3 Nisan 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak suretiyle Burçin Girit'in atandığı açıklandı.

Koç Holding’den yapılan açıklama ile 22 Mart Çarşamba günü düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı itibarıyla gerçekleşecek atamalar duyuruldu.

AYGAZ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE YENİ İSİM

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörlüğü’ne uzun yıllardır ulusal ve uluslararası şirketlerde üstlendiği başarılı görevlerin ardından Burçin Girit’in atandığı açıklandı.

Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörlüğü’ne 2019 yılından bu yana Zer A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmet Apak’ın atandığı ve 2021 yılından bu yana Koç Holding Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Melih Poyraz’ın Aygaz Genel Müdürü olarak görevlendirildiği duyuruldu.

53 YILLIK İSİM KOÇ HOLDİNG'DEN AYRILDI

Açıklamada, 1970 yılından bu yana Koç Holding'de vazife icra eden, 2006 yılından bu yana da Koç Holding Muhasebe Direktörü olan Emine Alangoya'nın emeklilik sebebiyle görevinden ayrılacağı açıklandı.

1995 yılından bu yana Koç Topluluğu bünyesinde değişik kademelerde mühim sorumluluklar üstüne alan, 2019 yılından bu yana ise Zer A.Ş. Genel Müdürü olarak vazife icra eden Mehmet Apak'ın Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörlüğü'nü üstleneceği açıklandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu, "Sayın Emine Alangoya son 43 yılı Koç Holding A.Ş. Muhasebe Müdürü ve Direktörü olmak suretiyle, Topluluğumuzda ortalama 53 yıl vazife yapmıştır. Topluluğa ilk adımını 1970 senesinde Mali İşler Grubu Yetiştirme Elemanı olarak atan Alangoya, Koç Holding'in halka arzı dahil olmak suretiyle, Koç Topluluğu'nun gelişme sürecinde mühim sorumluluklar üstlenmiştir." ifadelerini kullandı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde