Kılıçdaroğlu bu kez SMS ile seslendi

Kılıçdaroğlu bu kez SMS ile seslendi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların cep telefonuna SMS ile mesaj gönderdi. Kredi kartı borcu vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Seçildiğimizde kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek" dedi.

Kılıçdaroğlu bu kez SMS ile seslendi
16px
24px
25.05.2023 18:27
ABONE OLgoogle

Türkiye, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 2. Tur seçimlerinde tercihini yapmak için gün sayıyor. Seçime kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mille İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçmenlere seslenmeye devam ediyor.

Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlere SMS yoluyla bir mesaj göndererek “bireysel kredi kartı borcu” konusuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde kredi kartı borçlarının devlet hazinesi tarafından bankalardan devralınacağını söyleyen Kılıçdaroğlu mesajında “Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak. Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven sandığa gelsin” dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde