Kılıçdaroğlu Şampiyon Melekleri unutmadı: Hesabını soracağım

Kılıçdaroğlu Şampiyon Melekleri unutmadı: Hesabını soracağım

Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremde vefat eden Kıbrıslı voleybolcuların ailelerine taziye ziyareti sonrasında Ankara'da konuştu. Kılıçdaroğlu, "Allah nasip ederse, cumhurbaşkanı olarak hesabını soracağım. Şampiyon melekleri unutmayacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu Şampiyon Melekleri unutmadı: Hesabını soracağım
16px
24px
16.03.2023 23:22
ABONE OLgoogle

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 6 Şubat'taki ilk depremde, Adıyaman'da çöken otelin enkazı altında kalarak yaşamını yitiren KKTC'li voleybolcular adına KKTC'ye taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Kıbrıs’ta 23 aileyi ziyaret ettiğini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Allah nasip ederse, cumhurbaşkanı olarak hesabını soracağım." dedi.

"ŞAMPİYON MELEKLERİ UNUTMAYACAĞIM"

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında Kıbrıslı ailelerin verdiği formayı basın mensuplarına göstererek şunları kaydetti:

"Kıbrıslı aileler bir forma da verdiler. Bu formayı yatağımın yanına koyacağım. O melekleri unutmamak için... Şampiyon melekleri unutmayacağım. Sinan Ateş'i unutmayacağım, Emine Şenyaşar'ı unutmayacağım. Sevgili halkım, sen de unutma."

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde, Adıyaman’daki İsias Hotel’inde konaklayan 31 turist rehberi ve KKTC’li ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25’i çocuk 35 kişi ile onlarca insan kişi hayatını kaybetmişti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde