Kadına bıçak çeken metro saldırganı tutuklandı!

Kadına bıçak çeken metro saldırganı tutuklandı!

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadın yolcuya bıçak çekip tehdit ve hakaret eden zanlı tutuklandı

Kadına bıçak çeken metro saldırganı tutuklandı!
16px
24px
25.11.2021 15:52
ABONE OLgoogle

İstanbul'da, Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bir kadına bıçak çekerek hakaret ve tehditler savuran Emrah Y. tutuklandı.

Kadıköy-Tavşantepe Metrosu'nde kadınlara küfür ederek bıçakla saldıran Emrah Y.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Bostancı Metro İstasyonu'nda dün yaşanan olayda; 23 suç kaydı olan 32 yaşındaki Emrah Y., elindeki bıçakla 3 kadını tehdit ederek, ağır küfürler savurmuştu.

İstanbul Polisinin peşine düşerek gece yarısı gözaltına aldığı şüpheli, adliyeye gönderildi. Saldırgan Emrah Y.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Emrah Y. ifadesinde, “Ekmek bıçağımı biletmek için aldım. Poşet yırtılınca bıçağı gazeteye sardım. Belime koydum. Metroya bindim. Bir kaç durak sonra karşımda maskesi aşağıda olan bir kadın gördüm. ‘Maskenizi kapatır mısınız' dedim.  ‘Çekmeyeceğim siz karışamazsınız' dedi. Ben bu kadınla konuşurken, başka bir kadın gelip tam hatırlamadığım sözler söyledi. Ben de ‘sizin hakkınızı savunuyorum’ dedim. Bana hatırlamadığım sözler söyledi. Annesi olduğunu öğrendiğim kadın da hakaret etmeye başladı.

“BANA DÖNER TEKME ATTI”

Şüphelinin ifadesinin devamında, “Kadın bana döner tekme attı. Tekme karnıma geldi. Sonra birileri beni tutmaya başladı. Bu sırada bana saldırdılar. Kalabalık üzerime geldiği için kendimi savunmak için bıçak çektim. Kimseyi tehdit etmedim” dediği öne sürüldü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Emrah Y.'nin ifadesinde, maske takmadığını iddia ettiği ve kendisine hakaret ettiği öne sürdüğü anne ve kızından şikayetçi olduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde