İtalyan devi, Doğuş'la olan 6 yıllık ortaklığını bitiriyor!

İtalyan devi, Doğuş'la olan 6 yıllık ortaklığını bitiriyor!

Yeme-içme ve turizm alanında yaptığı alım ve satımlarla son dönemde adından söz ettiren Doğuş Grubu, 6 yıldır sürdürdüğü önemli bir işbirliğini sonlandırıyor.

İtalyan devi, Doğuş'la olan 6 yıllık ortaklığını bitiriyor!
16px
24px
16.11.2021 22:28
ABONE OLgoogle

Türkiye’ye 2015 yılında Doğuş Grubu ile giren İtalyan kozmetik devi Kiko, 6 yıl sonra çekilme kararı aldı. Hisselerini ortağı Doğuş Grubu’na satıyor.

Dünya'dan Kerim Ülker'in yazısına göre 2015 yılında Doğuş Grubu ile ortak şirket kuran İtalyan kozmetik devi Kiko, 6 yıl sonra paylarını devretme kararı aldı. Kiko, hisselerini ortağı Doğuş Grubu’na satacak ve temsilcilik olarak çalışacak.

Dünyanın en önemli kozmetik şirketlerinden biri olan Kiko, hisselerini Doğuş Grubu iştiraklerinden Doğuş Zhenfa Kozmetik adlı firmaya devrediyor.

936 mağazası var

Edindiğimiz bilgilere göre anlaşma sağlanırsa İtalyan Kiko Milano Türkiye’den çekilecek.

1997 yılında İtalya'da Percassi Group bünyesinde kurulan Kiko, 20 ülkede 936 mağazaya sahip. Bin 200 çeşit ürüne sahip şirketin 30 ülkede de online satış ağı bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde