İşte çok konuşulan boşanmanın detayları: Aylık 60 Bin TL nafaka

İşte çok konuşulan boşanmanın detayları: Aylık 60 Bin TL nafaka

12 yıllık evliliklerini bitiren Antebi çiftinin boşanma anlaşmasının detayları ortaya çıktı

İşte çok konuşulan boşanmanın detayları: Aylık 60 Bin TL nafaka
16px
24px
14.10.2021 04:49
ABONE OLgoogle

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre sosyetenin örnek çiftleri arasında gösterilen Didem-İzzet Antebi'nin boşandığı haberini yazdığım günden beri telefonum susmadı! Herkes niye boşandıklarını soruyor.

Bir kere şunu söyleyeyim; Antebi çiftinin yuvasını yıkan üçüncü bir şahıs değil. Pandemi döneminde evde birkaç sorun yaşamışlar ve maalesef bu sorunların üstesinden gelememişler.

Boşanmak için geldikleri Beykoz Adliyesi'nden kol kola çıkmaları da zaten üçüncü şahıs ihtimalini tamamen ortadan kaldırıyor.

Bu arada 12 yıllık evliliklerini bitiren Antebi çiftinin boşanma anlaşmasına ulaştım. Çocuklarının velayeti ikisinin üzerine yapılmış.

İzzet Bey, çocukları Mila ve Moris Mert'e bir ev alacakmış ama kullanımı Didem Hanım'da olacakmış. Didem Hanım'a 60 bin, çocuklarına da 5'er bin lira aylık nafaka ödeyecekmiş.

Çocuklarının tüm eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarını da İzzet Bey karşılayacakmış.

Boşanma anlaşmasındaki en dikkat çekici madde ise tatil konusu! İzzet Bey, çocukları ile tatil yapsın diye Didem Hanım'a her yıl 30 bin dolar verecekmiş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde