İşte Melkan Gürsel'le yeni aşkının fotoğrafı!

İşte Melkan Gürsel'le yeni aşkının fotoğrafı!

Melkan Gürsel, Morris Reid adlı siyahi sevgilisiyle Bodrum'da ilk kez objektiflere yansıdı.

İşte Melkan Gürsel'le yeni aşkının fotoğrafı!
16px
24px
19.07.2021 07:58
ABONE OLgoogle

Bülent Cankurt'un Günaydın'daki yazısı şöyle: Eşinden boşandıktan sonra yaklaşık beş yıl iş insanı Taha Tatlıcı ile aşk yaşayan ve geçen yıl da sürpriz bir şekilde ondan ayrılan dünyaca ünlü mimar Melkan Gürsel'in, geçen ay gönlünü siyahi bir Amerikalıya kaptırdığını yazmıştım. Sosyete bu aşkı konuşuyor! Ünlü mimar Melkan Gürsel'in yeni aşkı Amerikalı

İşte bu da ispatı… Melkan Gürsel, Morris Reid adlı siyahi sevgilisiyle Bodrum'da ilk kez objektiflere yansıdı. Katıldıkları bir davette görüntülenen Melkan Hanım ile Morris Bey'in aşkı da böylece ifşa olmuş oldu.

Davette bulunan bir arkadaşım, Melkan Hanım'ın çok mutlu göründüğünü ve hatta sevgilisi Morris Bey'i bütün arkadaşlarıyla tanıştırdığını söyledi.

Bodrum'da tanışan ve bir süredir de Bodrum'da birlikte tatil yapan Melkan Hanım ile Morris Bey'in ilişkisinin gelip geçici olmadığını düşünüyorum.

Yoksa birlikte davetlere katılmaya başlayıp, sevgilisini arkadaşlarıyla tanıştırmazdı.

Bu arada geçen yılki ayrılığın ardından aşk orucunu Rezzan Benardete ile bozan Taha Tatlıcı'nın da ilişkisi mutlu mesut devam ediyor. Böylece her ikisi de mutluluğu yakalamış oldu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde