İşte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak ilişkisinin görüntüleri

İşte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak ilişkisinin görüntüleri

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, makam şoförünün eşi Sümeyra Tilki’yle buluşma görüntüleri ortaya çıktı. Konum atan Öztürk özel aracıyla, Tilki ise taksiyle geliyor

İşte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak ilişkisinin görüntüleri
16px
24px
28.07.2020 06:57
ABONE OLgoogle

Elmalı ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün makam şoförü Ahmet Tilki'nin eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiaları, Antalya'da deprem etkisi yarattı.

Skandal, makam şoförü Tilki'nin, noter kanalıyla gönderdiği istifa ihbarnamesiyle ortaya çıkmıştı. Sabah, Başkan Öztürk'ün makam Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşkın buluşma görüntülerine de ulaştı.  Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak aşkı Antalya'yı sarstı!

Buluşmaya önce Halil Öztürk, kendi özel aracıyla geliyor. Ardından da Başkan Öztürk'ün Wattsapp'tan konum atarak, "Aşkım, yan yana 2 bina. B. Blok. Kat.4" diye adres tarifi de verdiği Sümeyye Tilki taksi ile geliyor.

İki sevgilinin geçtiğimiz 2 Haziran'daki buluşma görüntüleri, bölgede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydediliyor.

'BOŞANMA DAVASI AÇTIM'

Sümeyye Tilki ise iddiaları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet Tilki'nin de bir kadınla yasak ilişkisini tespit ettiğini öne süren Tilki, 7 ay önce boşanma davası açtığını söyledi.

Ahmet Tilki ile evlendikten 3 ay sonra evde 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok mesaj ile ses kaydı yakaladığını iddia eden Sümeyra Tilki, "Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet'in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi.

Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti" iddialarında bulundu.

Ahmet Tilki'nin, Başkan Halil Öztürk'ten 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Tilki, Whatsapp görüşmelerinin foto montaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu ve Ahmet Tilki ile "eğlence olsun" diye çektiklerini iddia etti.


Sümeyra Tilki, taksiyle, Başkan Öztürk ise özel aracıyla geldi. İkilinin dikkat çekmemeye çalıştıkları görülüyor.

'NİKÂHLARINI BEN KIYDIM' 

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ise yerel internet sitesi "antalyahaberal.com" a yaptığı açıklamada, Ahmet Tilki'nin disiplin sorunu olduğunu iddia ederek, şüpheli hareketleri üzerine temmuz ayı başlarında yaptırdığı aramada, makam koltuğunun altında ve otomobilinde kendi oturduğu bölümün önünde, internet ortamından satılan amatör iki dinleme cihazı bulduğunu öne sürdü.

10 Temmuz'da iş akdini sonlandırdığı Tilki'nin, eşini de kullanarak kendisine bel altı iftira attığını öne süren Öztürk, "Nikâhlarını ben kıydım. Zaten eşi ilk bir kaç ay sonra kavga etmişler ve ayrılmışlar" dedi.

İbrahim Okumamış/Sabah 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde