İstanbul'da kedi-köpek yiyen kadın yeniden yakalandı! Çantasından çıkanlar...

İstanbul'da kedi-köpek yiyen kadın yeniden yakalandı! Çantasından çıkanlar...

İstanbul Tuzla'dan gelen son dakika haberi canavar kadın kabusunu yeniden hatırlattı. Başrolde yine Fatma Ç'nin olduğu skandal habere ilişkin bilgiler adeta kan donduran cinsten.

İstanbul'da kedi-köpek yiyen kadın yeniden yakalandı! Çantasından çıkanlar...
16px
24px
22.11.2020 16:02
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Tuzla'da bir köpeği kesmek üzereyken hayvanın çığlıklarına koşan çevredekilerin çok geç olmadan yetiştiği ve yargılanmasının ardından 6 ay tedavi gören Fatma Ç'nin çıktıktan sonra yine aynı alışkanlıklarına devam ettiği ve bu kez kedileri kesip yediği ortaya çıktı. Fatma Ç'nin çantasından kedi derisi ve bir yavru kedi çıktı!

İstanbul'da geçtiğimiz yıl adeta şoke eden bir suçüstü yakalanma olayı ile gündeme gelen Fatma Ç. isimli kadının sokak hayvanlarını kesip yediği ortaya çıkmış ve Fatma Ç. son vukuatı olan bir köpeği kesmek üzereyken vatandaşlar tarafından yakalanmış ve yargılanarak tedavi edilmesine karar verilmişti.

6 ay psikolojik tedavi gören Fatma Ç. çıktıktan sonra aynı vahşete devam ettiği belirlendi. Fatma Ç'nin çantasından bir kedinin yüzülmüş derisi, bir de yavru kedi çıktı! Vahşi kadınla ilgili yeni bir son dakika kararı daha alındı.

İstanbul'un ilçelerinden Tuzla'da, bir yıl önce sokakta yakaladığı köpeği kesip yiyen kadın, yine bir sokak hayvanıyla yakalandı. Geçtiğimiz yıl yargılanmasının ardından 6 ay tedavi gören ve aynı suçtan 5 ayrı kaydı bulunan kadının çantasından kesilmiş ve derisi yüzülmüş kedi yavrusu çıktı.

BİR VATANDAŞ SİYAH BİR POŞETLE GÖRÜP İHBAR ETTİ

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç, sokakta karşılaştıkları Fatma Ç. adlı kadının elindeki siyah poşetin içinde kestiği kedi olduğu iddiasıyla polise ihbarda bulundu.

BU KONUDA 5 SUÇ KAYDI VAR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadının elindeki siyah poşetin içinde kesilmiş ve derisi yüzülmüş halde bir yavru kediyle karşılaştı. Dosyasından edinilen son dakika detaylarına göre gözaltına alınan kadının 5199 Sayılı Hayvan Haklarını Koruma Kanunu'na Muhalefet" suçundan ötürü 5 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

6 AY TEDAVİ GÖRDÜ AMA YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI

Kadının, geçtiğimiz yıl da Tuzla'da bir köpeğin boğazını kesen ve çevredekilerin müdahalesinin ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan Fatma Ç. olduğu belirlendi.

Fatma Ç'nin 2019'da ortaya çıkan son dakika haberine göre birçok sokak hayvanını kesip yediği belirlenmişti

Daha sonra gözaltına alınan Fatma Ç, Anadolu Adalet Sarayı'nda hâkim karşısına çıkarılmış, ardından Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.

YENİDEN AKIL HASTANESİNE KALDIRILDI

Burada yaklaşık "Paranoid Şizofren" tanısıyla 6 ay psikolojik tedavi gördükten sonra serbest kalan Fatma Ç. yeniden akıl hastanesine kaldırıldı.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde