İş insanı Nurettin Karaman'ı gasp eden çete Datça'da yakalandı

İş insanı Nurettin Karaman'ı gasp eden çete Datça'da yakalandı

Datça Palamutbükü'nde 2 gün önce çok sayıda organize suçlarla mücadele polisi, sahil güvenlik ve jandarmanın yer aldığı gizemli bir operasyon gerçekleşti. Operasyonun iş insanı Nurettin Karaman'nın Beylikdüzü`nde uğradığı gasp ile ilgili olduğu öğrenildi.

İş insanı Nurettin Karaman'ı gasp eden çete Datça'da yakalandı
16px
24px
25.03.2023 11:34
ABONE OLgoogle

Datça 23 Mart Perşembe gününe filmleri andırır cinsten büyük bir operasyon ile güne uyandı. Operasyon Palamutbükü'nde bulunan kamp alanına sabah saat 6'da gerçekleşti. 

Yeniçağ'dan Büşra İlaslan'ın haberine göre, operasyonda yüzden fazla organize suçlarla mücadele polisi, sahil güvenlik ve jandarma yer aldı. 

İstanbul merkezli olduğu öğrenilen esrarengiz operasyonda, kamp alanında turist olarak gizlenen 5 kişinin yakalandığı, şüpheliler arasında bir polis ve bir avukatın da olduğu iddia edildi.

İlerleyen saatlerde operasyonun iş insanı Nurettin Karaman'nın geçtiğimiz ocak ayında Beylikdüzü`nde bir banka şubesi önünde uğradığı gasp ile ilgili olduğu bilgisine ulaşıldı.

Emniyet kaynaklarından dayandırılan bilgiye göre; Karaman'nın 1.5 milyon Euro parasını gasp ettikten sonra Datça’da bir kamp alanına giden şahısların üzerinden 50 bin 765 Euro para, 10 gram esrar, 39 silah, 70 şarjör çıktı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde