İngiliz markadan Cannes’a çıkarma

İngiliz markadan Cannes’a çıkarma

Dünyaca ünlü ikonik İngiliz markası Aston Martin, yeni DB12’yi Cannes’da düzenlenen lansmanla tanıttı.

İngiliz markadan Cannes’a çıkarma
16px
24px
02.06.2023 08:26
ABONE OLgoogle

Aston Martin İdare Konseyi Lideri Lawrence Stroll, “DB12’nin lansmanı, sırf yeni kuşak spor otomobillerimizin başlangıcını değil, birebir vakitte Aston Martin’i dünyanın en çok istek edilen İngiliz ultra lüks yüksek performanslı araba markası haline getirme vizyonumuzda ileriye hakikat atılmış kıymetli bir adım. DB12’yi amfAR Galası arifesinde ve Monaco Grand Prix haftasında Cannes’da görücüye çıkarmak dışında, bu isteğimiz doğrultusunda daha uygun bir yer ve vakit da olamazdı” diye konuştu.

TEMMUZ'DA TÜRKİYE’DE

Aston Martin Türkiye DB12 modelini, dünya lansmanının bir ayağı niteliğinde, Temmuz'da tanıtmayı planlıyor. Aston Martin Türkiye İdare Heyeti Lideri Nevzat Kaya, lansmanla ilgili, “DB12, bizi ve müşterilerimizi çok heyecanlandırıyor. Siparişlerimiz ülkemize geldikten kısa mühlet sonra sahiplerine teslim edilecek. Lansman planımızla ilgili de 2022 Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz DBX707 lansmanımızda olduğu üzere takımımızın en düzgün ve en yakışır işi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Lansmanımızı temmuz ayında gerçekleştirerek DB12’yi tüm Türkiye’ye tanıtmaktan gurur duyacağız” değerlendirmesini yaptı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde