İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yokum' dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yokum' dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk canlı yayınına konuk oldu. Soylu, yayında "Sorumluluklarımdan kurtuluyorum, o yüzden rahatım. Bundan sonra gelecekler baksın" dedi. Soylu'nun seçimden sonraki kabinelerde görev almayacağı ihtimali akıllara geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yokum' dedi
16px
24px
25.05.2023 00:47
ABONE OLgoogle

Türkiye 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. Tur seçimleri için gün sayarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk’te katıldığı canlı yayında seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Soylu, seçim sürecine dair açıklamalarda bulunurken programın sonunda söylediği birtakım sözler dikkatlerden kaçmadı. Soylu, “Sorumluluklarımız var bizim de. Hani biraz daha rahatsın diyorsunuz ya. Ben biraz da sorumluluklarımdan kurtuluyorum, o yüzden rahatım. Bundan sonra gelecekler baksın” dedi.

Süleyman Soylu’nun söz konusu ifadeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazandığı takdirde Soylu'nun kurulacak olan yeni kabinede yer almayacağı iddialarını da beraberinde getirdi.

Öte yandan Süleyman Soylu 14 Mayıs seçimlerinden sonra İstanbul 2. Bölge’den milletvekili seçilmişti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde