Häfele yeniliklerini dijitalde keşfetmek için geri sayım başladı

Häfele yeniliklerini dijitalde keşfetmek için geri sayım başladı

Häfele Discoveries. Tümüyle bir fuar deneyimi olarak tasarlanan Discoveries platformu yeniliklerin keşfi ve canlı etkinlikler için 4 Mayıs’ta başlıyor.

Häfele yeniliklerini dijitalde keşfetmek için geri sayım başladı
16px
24px
03.05.2021 14:23
ABONE OLgoogle

Mobilya ve iç mimari endüstrilerinin lider etkinliği Interzum, bu yıl pandemi nedeniyle interzum@home ismiyle dijital olarak gerçekleşecek. 4 – 7 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, Häfele yenilikleri de Häfele Discoveries platformu ile keşfedilebilecek.

Häfele, uluslararası bir ticari fuar olarak tasarladığı Häfele Discoveries ile müşterilerini, global ve yerel çaptaki yeniliklerini keşfedebilecekleri heyecanlı bir yolculuğa davet ediyor. Häfele Discoveries platformunda, ziyaretçiler dört gün boyunca tüm canlı etkinlikleri eş zamanlı olarak takip edebilecek ve Häfele Türkiye’nin organize ettiği panel ve yayınlara katılabilecekler.

Türkçe dil seçeneği ile globalde daha çok keşif

Häfele Discoveries’in, 150 ülkede ve 16 dilde eş zamanlı olarak ziyarete açılacağını belirten Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Türkçe dil seçeneği de bulunan platforma Türkiye üzerinden kayıt olanların Häfele’nin global çaptaki yeniliklerini Türkçe dilinde keşfedebilecekleri gibi sadece Häfele Türkiye’de bulunan yenilikleri de tek bir alandan ziyaret edebileceklerini söyledi.

Hibrit bir fuar deneyimi vadettiklerini belirten Hilmi Uytun, “Häfele Discoveries ziyaretçileri, Häfele’nin yeni ürün ve hizmetlerini deneyimlemek isterlerse Häfele Satış Temsilcilerimiz ile randevulaşarak adeta bir fuar ziyaret eder gibi platformu birlikte gezebilirler. Üstelik bunu bir yıl boyunca, ister evlerinin konforunda ister ofislerinde ekipleriyle birlikte yapabilirler. Ayrıca Häfele Discoveries için yaptığımız tüm hazırlıkları İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan genel müdürlük binamızın showroom’unda da sergiliyoruz. Dijital deneyimle yetinmek istemeyen müşterilerimizi fiziksel bir Häfele deneyimi için showroom’umuzda, pandemi kurallarına uygun olarak ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye konuştu. 

Öne çıkan yenilikler

Häfele Discoveries platformuna giriş yapanlar Kara Ormanlar Bölgesi isimli lobi alanından ziyarete başlayıp, Canlı Sohbetler alanından panel ve yayınları takip edebilecekler. İlham Veren Mekanlar Dünyası bölümünde Häfele globalin tüm yeniliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçileri aydınlatma, mutfak, oturma ve yatak odaları, mikro yaşam, otel, ofis, karavan, bağlantı elemanları, çekmeceler, kayar kapı ve kapak sistemleri, giriş kontrol sistemleri, kalkar kapak makasları, mobilya kulpları, menteşeler ve hizmet bölümleri bekliyor. Türkiye seçeneğiyle kayıt olan ziyaretçiler ise Häfele Türkiye menüsü altında 11 renkte bir dünyanın anlatıldığı “Renk Fark Yaratır” bölümü dışında; mobilya kulpları, kapı kolları, açılır tezgah ve masa donanımları, kiler sistemleri, eviyeler, stor sistemleri, temassız ürünler, katlanır yatak donanımları, kayar kapı donanımları, mobilya menteşeleri ve mobilya kilitleri bölümlerinde en yeni ürünleri keşfedebilirler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde