Hayri Yazıcı'dan Acıbadem Hastanesi'ne dava!

Hayri Yazıcı'dan Acıbadem Hastanesi'ne dava!

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, İstanbul'da özel bir hastanede Covid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine kayıt dışı ilaç verilmesi nedeniyle dava açtı.

Hayri Yazıcı'dan Acıbadem Hastanesi'ne dava!
16px
24px
23.09.2022 14:19
ABONE OLgoogle

İş insanı Hayri Yazıcı, İstanbul Taksim'de bulunan Acıbadem Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine tedavide kullanılmak üzere kayıt dışı ilaç verildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre soruşturma sonunda hastane yöneticisi, eczacı ve eczane çalışanı hakkında “kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma ve satma” suçundan 1 yıl 4 aydan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İlk duruşma 11 Ocak 2023 tarihinde görülecek.

Öte yandan doktor A.Ç.B. hakkında “taksirle yaralama” suçundan başlatılan soruşturma sürüyor.

“21 AYDIR BU YARALARLA UĞRAŞIYORUM”

SÖZCÜ'ye konuşan Grand Yazıcı Otelleri’nin sahibi iş insanı Hayri Yazıcı, şunları söyledi:

– Hayatımın 7 ayını hatırlamıyorum. Aklım başım yerinde yürüyerek girdiğim hastaneden başka bir hastanede gözümü açtığımda konuşamıyor, parmağımı bile oynatamıyordum.

AİLEMDEN SAKLANIP “KIZARIKLIK” YAZMIŞLAR

– Bu hastanede yattığım sürece açılan yaralar ailemden saklanıp, epikriz dosyasına “kızarıklık” olarak yazılmış. Diğer hastanede 5 evre olduğu raporlanmıştır.

- 21 aydır bu yaralarla uğraşıyorum. Ailemin zor verdiği kararla bir başka hastaneye nakledilmeseydim bu gün aranızda olmayacaktım.

ACIBADEM'DE 8 AY YATTI

Taksim Acıbadem Hastanesi’nde tam 8 ay yatan ve bunun 3 ayı uyutulan Yazıcı, bu süreçte 3 ağır ameliyat geçirmişti.

Acıbadem Hastanesi’nden Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’ne nakledilen iş insanı, buradaki yeni bir tedavinin ardından 4 gün sonra uyandırılmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde