Harley-Davidson elektrikli bisiklet üretecek

Harley-Davidson elektrikli bisiklet üretecek

İlk motosikletlerini 1903 yılında piyasaya süren firma, aynı ismi taşıyan bisiklete gönderme yaparak "Serial 1" adını verecek

Harley-Davidson elektrikli bisiklet üretecek
16px
24px
29.10.2020 09:36
ABONE OLgoogle

Dünya pazarında, daha çok ürettiği chopper tarzı motosikletleriyle tanınan Harley-Davidson, firma adını taşıyan ilk elektrikli bisikletini üretecek.

İlk motosikletlerini 1903 yılında piyasaya süren firma, aynı ismi taşıyan bisiklete gönderme yaparak "Serial 1" adını verecek. Bisikletin tasarımı, kahverengi sele, beyaz yanaklı lastikler ve siyah gövdeden oluşacak. Cycle Company şirketinin altında üretilecek olan bisiklet, Mart 2021’de satışa sunulacak.

Harley’in marka yöneticisi Aaron Frank, ‘’Serial 1 elektrikli bisikletlerimizin nasıl görünebileceğinin göstergesidir.” dedi. Ayrıca, The Verge’ye verdiği röportajda “Bisikletleri olabildiğince kolay hale getirmek için büyük adımlar atılıyor. Bu entegre bataryalı, ortadan monteli motor, entegre aydınlatma ve dahili fren hatları gibi temel özellikler içeriyor” diye açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde